Rosalinda.6684
Rosalinda.6657
Rosalinda.6544
Hoofdlogo-LVeRACADEMY_Tekengebied-1-e1635960856805
yoga-roos (1)
Rosalinda.6687
WhatsApp Image 2021-12-20 at 16.37.50

Jij kan nu starten aan een unieke online jaarprogramma!

Een jaar lang Liefde

52 weken lichter leven in liefde

"Het enige wat je hoeft te worden is jezelf. De meest liefdevolle en gelukkige versie daarvan..."

Rosalinda Weel

Rosalinda.6490

"Delen van hart tot hart"

Jaartraining

'Echte liefde , geluk en innerlijke rust'

"Lichter leven in liefde

Verlang je naar… meer (zelf-)liefde, innerlijke rust en geluk in je leven groei in je persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn vermindering van stress, angst en onzekerheid ? verbetering relaties dromen, durven, delen en leven vanuit je hart?

Gun jij jezelf echte liefde, geluk en rust en wil je ervaren hoe je zo makkelijker vanuit je hart leeft en dromen manifesteert?

 

Wil je een jaar lang liefde? Jij kan nu starten aan een unieke online jaartraining!

JA, ik wil graag meer informatie over deze training

De jaartraining 'Leven in liefde'/ 52 weken naar chte liefde, innerlijke rust en geluk' is bedacht door Rosalinda Weel. Auteur van inmiddels 8 boeken, waaronder de bestsellers Gelukkig zijn moet je durven en Het antwoord is liefde. Ze heeft zich in Amerika laten opleiden door Deepak Chopra als meditatieleraar, leraar yoga en ayurveda. Inmiddels heeft ze als spiritueel coach veel mensen begeleid in het leven vanuit het hart, naar innerlijk geluk, rust en liefde. Omdat de wachtlijst voor haar Droomstudio onoverzichtelijk lang werd, besloot ze haar praktijk uit te breiden naar online trainingen en het schrijven van boeken voor persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn.Haar motto is " Het enige wat je hoeft te worden is jezelf. De meest gelukkige en liefdevolle versie daarvan"